LUMIERE PRODUCTION

lumiere logo tapahtumat

TAPAHTUMA-ALAN YRITYS

Lumiere Production on vuonna 2008 perustettu tapahtuma-alan asiantuntijayritys. Yrityksen toiminnasta vastaa pitkänlinjan esiintyjä ja tapahtuma-alan ammattilainen Marianna Bruno. Lumiere Productionin missiona on luoda aina uusia mielenkiintoisia kokonaisuuksia ja panostaa kestäviin asiakassuhteisiin. Jokainen tapahtuma ja asiakas on yksilöllinen.

Kattava kokemus tapahtuma-alalta antaa monipuolisen ja laadukkaan pohjan palveluiden tuottamiselle. Olemme harvoja tapahtuma-alan yrityksiä, joilla on takana jo 20 vuotta alan kokemusta. Lumiere Productionin vahvuutena on innovatiivinen ja täsmällinen tekeminen, joustavuus, vahva ammattitaito sekä palava into työtämme kohtaan. Haluamme jatkuvasti kehittyä ja pyrimme muokkautumaan alati muuttuviin olosuhteisiin. Meille asiakas on ystävä. Haluamme yrityksellenne vain parasta.

”Haluan panostaa kaikissa toimeksiannoissamme laadukkaaseen ja eheään kokonaisuuteen. Kaikki suunnitellaan pieniä yksityiskohtia myöten visuaalisesta ilmeestä ja asuista aina henkilökunnan briefaukseen. Olemme saaneet paljon kiitosta osaavasta ja aktiivisesta henkilökunnasta sekä kyvystä toteuttaa sovittuja tuotantoja tavoitteet ylittäen.”

Marianna Bruno

Lumiere Production on seuraavien järjestöjen jäsen: 

Tapahtumateollisuus ry 

Suomen Yrittäjät

Lumiere panostaa pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Useampien asiakkaiden kanssa Lumiere on tehnyt yhteistyötä jo vuosia. Monien kanssa jopa yli 10 vuotta. 

Meihin luottavat mm.