LUMIERE PRODUCTION

lumiere logo tapahtumat

TAPAHTUMA-ALAN YRITYS

Lumiere Production on vuonna 2008 perustettu tapahtuma-alan asiantuntijayritys. Yrityksen toiminnasta vastaa pitkänlinjan esiintyjä, tanssija ja tapahtuma-alan ammattilainen Marianna Bruno. Lumiere Productionin tavoitteena on luoda aina uusia mielenkiintoisia kokonaisuuksia ja panostaa kestäviin asiakassuhteisiin. Jokainen tapahtuma ja asiakas on yksilöllinen.

Kattava kokemus tapahtuma-alalta antaa monipuolisen ja laadukkaan pohjan palveluiden tuottamiselle. Lumiere Productionin vahvuutena on innovatiivinen ja täsmällinen tekeminen sekä jatkuva halu kehittyä.

 

”Haluan panostaa kaikissa toimeksiannoissamme laadukkaaseen ja eheään kokonaisuuteen. Kaikki suunnitellaan pieniä yksityiskohtia myöten visuaalisesta ilmeestä ja asuista aina henkilökunnan briefaukseen. Olemme saaneet paljon kiitosta osaavasta ja aktiivisesta henkilökunnasta sekä kyvystä toteuttaa sovittuja tuotantoja tavoitteet ylittäen.”

Marianna Bruno

Lumiere Production on seuraavien järjestöjen jäsen: 

Tapahtumateollisuus ry 

Suomen Yrittäjät

Lumiere panostaa pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Useampien asiakkaiden kanssa Lumiere on tehnyt yhteistyötä jo vuosia. Monien kanssa jopa yli 10 vuotta. 

Meihin luottavat mm.