LUMIERE PRODUCTION

lumiere logo tapahtumat

TAPAHTUMAPALVELUT

Lumiere Production tuottaa näyttävää sekä monipuolista sisältöä tapahtumiin. Tarjolla on elämyksiä ja ikimuistoisia hetkiä. Lumiere tarjoaa myös parhaat tekijät tehokkaaseen asiakaskontaktointiin. Ammattitaitoisen kumppanin kanssa asiakas voi keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa.
 
Oli kyseessä yritystapahtuma, kauppakeskustapahtuma, urheilutapahtuma, lanseeraus, avajaiset, näytös tai messut. Me olemme valmiina teitä varten!
 

Kysykää teille sopivaa kokonaisuutta.

Alla eriteltynä Lumieren yleisimmät tapahtumapalvelut. 

SISÄLTÖTUOTANNOT

Kaipaako tapahtumanne pientä lisäpotkua? Lumiere tarjoaa tapahtumiin tunnelmanluojat, VIP -henkilökunnan, ohjelmapalvelut, erilaiset aktiviteetit sekä teemalliset sisältökokonaisuudet. Räätälöidyt yksityiskohdat on helppoa sekä luonnollista sisällyttää tapahtuman muuhun ohjelmaan.

SHOWTUOTANNOT

Valovoimaista viihdettä tapahtumiin!
Lumiere toteuttaa näyttävät teemalliset tanssituotannot, näytökset, koreografiat ja pienemmät esitykset erilaisilla lisäelementeillä kuten rengasakrobatialla tai livelaululla maustettuna.
Taustalta löytyy palava halu esiintymiseen ja vuosikymmenien kokemus esittävästä taiteesta.

lastentapahtumat maskotti
LASTENTAPAHTUMAT

Lumieren kautta löydätte monipuoliset lasten aktiviteetit kuten kasvomaalaukset, glitter tatuoinnit, maskotit, roolihahmot sekä pelit & leikit iloisten ja energisten ohjaajien toimesta. Myös kokonaisvaltaiset lasten teemapäivät ja lastentapahtumat toteutetaan `avaimet käteen` periaatteella yrityksille ja kauppakeskuksille.

PROMOOTIOT & VIP HOSTIT

Lumiereltä löydätte edustavat sekä tuloshakuiset promoottorit sekä VIP hostit erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Koulutettu henkilökunta tuo tuotteitanne ja/tai palveluitanne esille aina ammattimaisin ottein pilke silmäkulmassa. VIP tilaisuuksissa he pitävät huolta tärkeimmistä asiakkaistanne ja vieraistanne sekä siitä, että tapahtuman käytäntö sujuu ongelmitta.

MESSUT & SEMINAARIT

Lumieren henkilökunnalla on laaja kokemus messutyöstä sekä seminaareista. He vastaavat tarvittaessa koko osaston tai tilaisuuden toimivuudesta ja käytännön asioista. Tarjoilut, tuote-esittelyt, vieraiden vastaanotto, tiloissa ohjaaminen sekä erilaiset houstaamistehtävät ovat Lumieren vahvuuksia.

juontaja marianna bruno
JUONTAJA
MARIANNA BRUNO

Valitessa juontajaa tapahtumiin, kannattaa panostaa laatuun sekä ammattitaitoon.
Marianna Bruno on kokenut juontaja ja esiintyjä. Hän kerää kiitosta energisestä sekä selkeästä juontotyylistään. Marianna on tehnyt juontotöitä niin televisiossa kuin lukuisissa tapahtumissa sekä messuilla. Häneltä onnistuu myös monipuoliset äänituotannot.

Pitkänlinjan tanssijoista koostuva ammattitanssiryhmä erilaisiin tapahtumiin. Mukana on toistakymmentä upeaa ja vahvaa tanssijaa, jotka taitavat monipuolisesti eri tanssilajeja ja heillä on vuosien kokemus esiintymisestä.

It´s Showtime!
WWW.DANCETEAM.FI

Jokerit Dance Team Tanssiryhmä
JOKERIT DANCE TEAM

Lumiere on perustanut vuonna 2014 Jokerit Dance Teamin. Tämä naisellinen ja dynaaminen ammattitanssiryhmä on esiintynyt jääkiekkojoukkue Jokereiden kotipeleissä vuosina 2014-2022.

BRUNO ART

BrunoArt syntyi keväällä 2020 luovuuden palosta, intohimosta sekä pitkäaikaisesta unelmasta.

Art by Marianna Bruno.
WWW.BRUNOART.FI