LUMIERE PRODUCTION

lumiere logo tapahtumat

TAPAHTUMAPALVELUT

Lumiere Production tuottaa nÀyttÀvÀÀ sekÀ monipuolista sisÀltöÀ tapahtumiin. Tarjolla on elÀmyksiÀ ja ikimuistoisia hetkiÀ. Lumiere tarjoaa myös parhaat tekijÀt tehokkaaseen asiakaskontaktointiin. Ammattitaitoisen kumppanin kanssa asiakas voi keskittyÀ omaan ydinliiketoimintaansa.
 
Oli kyseessÀ yritystapahtuma, kauppakeskustapahtuma, urheilutapahtuma, lanseeraus, avajaiset, nÀytös tai messut. Me olemme valmiina teitÀ varten!
 

KysykÀÀ teille sopivaa kokonaisuutta.

Alla eriteltynÀ Lumieren yleisimmÀt tapahtumapalvelut. 

SISÄLTÖTUOTANNOT

Kaipaako tapahtumanne pientÀ lisÀpotkua? Lumiere tarjoaa tapahtumiin tunnelmanluojat, VIP -henkilökunnan, ohjelmapalvelut, erilaiset aktiviteetit sekÀ teemalliset sisÀltökokonaisuudet. RÀÀtÀlöidyt yksityiskohdat on helppoa sekÀ luonnollista sisÀllyttÀÀ tapahtuman muuhun ohjelmaan.

SHOWTUOTANNOT

Valovoimaista viihdettÀ tapahtumiin!
Lumiere toteuttaa nÀyttÀvÀt teemalliset tanssituotannot, nÀytökset, koreografiat ja pienemmÀt esitykset erilaisilla lisÀelementeillÀ kuten rengasakrobatialla tai livelaululla maustettuna.
Taustalta löytyy palava halu esiintymiseen ja vuosikymmenien kokemus esittÀvÀstÀ taiteesta.

lastentapahtumat maskotti
LASTENTAPAHTUMAT

Lumieren kautta löydÀtte monipuoliset lasten aktiviteetit kuten kasvomaalaukset, glitter tatuoinnit, maskotit, roolihahmot sekÀ pelit & leikit iloisten ja energisten ohjaajien toimesta. Myös kokonaisvaltaiset lasten teemapÀivÀt ja lastentapahtumat toteutetaan `avaimet kÀteen` periaatteella yrityksille ja kauppakeskuksille.

PROMOOTIOT & VIP HOSTIT

LumiereltÀ löydÀtte edustavat sekÀ tuloshakuiset promoottorit sekÀ VIP hostit erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Koulutettu henkilökunta tuo tuotteitanne ja/tai palveluitanne esille aina ammattimaisin ottein pilke silmÀkulmassa. VIP tilaisuuksissa he pitÀvÀt huolta tÀrkeimmistÀ asiakkaistanne ja vieraistanne sekÀ siitÀ, ettÀ tapahtuman kÀytÀntö sujuu ongelmitta.

MESSUT & SEMINAARIT

Lumieren henkilökunnalla on laaja kokemus messutyöstÀ sekÀ seminaareista. He vastaavat tarvittaessa koko osaston tai tilaisuuden toimivuudesta ja kÀytÀnnön asioista. Tarjoilut, tuote-esittelyt, vieraiden vastaanotto, tiloissa ohjaaminen sekÀ erilaiset houstaamistehtÀvÀt ovat Lumieren vahvuuksia.

juontaja marianna bruno
JUONTAJA
MARIANNA BRUNO

Valitessa juontajaa tapahtumiin, kannattaa panostaa laatuun sekÀ ammattitaitoon.
Marianna Bruno on kokenut juontaja ja esiintyjÀ. HÀn kerÀÀ kiitosta energisestÀ sekÀ selkeÀstÀ juontotyylistÀÀn. Marianna on tehnyt juontotöitÀ niin televisiossa kuin lukuisissa tapahtumissa sekÀ messuilla. HÀneltÀ onnistuu myös monipuoliset ÀÀnituotannot.

PitkÀnlinjan tanssijoista koostuva ammattitanssiryhmÀ erilaisiin tapahtumiin. Mukana on toistakymmentÀ upeaa ja vahvaa tanssijaa, jotka taitavat monipuolisesti eri tanssilajeja ja heillÀ on vuosien kokemus esiintymisestÀ.

ItÂŽs Showtime!
WWW.DANCETEAM.FI

Jokerit Dance Team TanssiryhmÀ
JOKERIT DANCE TEAM

Lumiere on perustanut vuonna 2014 Jokerit Dance Teamin. TÀmÀ naisellinen ja dynaaminen ammattitanssiryhmÀ on esiintynyt jÀÀkiekkojoukkue Jokereiden kotipeleissÀ vuosina 2014-2022.

BRUNO ART

BrunoArt syntyi kevÀÀllÀ 2020 luovuuden palosta, intohimosta sekÀ pitkÀaikaisesta unelmasta.

Art by Marianna Bruno.
WWW.BRUNOART.FI